Contact


Wij komen graag met jou in contact en kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij Banks Antwerp. Laat een bericht achter via het onderstaand contactformulier of bel +32 (0)3 23 24 002 om ons direct te spreken.

banks-antwerp-hotel-antwerpen-contact-1-v2

Contactformulier

Locatie

BANKS ligt zó centraal, dat je de hele stad te voet kan ontdekken. De Vrijdagmarkt, de Groenplaats en de ModeNatie liggen om de hoek. Ga je liever winkelen? Stap naar buiten en je staat midden in de hipste winkelbuurt van Antwerpen. De mix van exclusieve designershops, vintage winkeltjes, galerieën en kleine cafés is ronduit inspirerend voor elk seizoen een weekendje weg.


Hotel BANKS Antwerp

Steenhouwersvest 55

2000 Antwerpen

België


T +32 (0)3 23 24 002

E hello@banksantwerpen.be

Parkeren

Op 140 meter van het hotel kan je betaald parkeren in Parking Cammerpoorte. Het tarief is ca. €2,50 per uur en ca. €20,- voor 24 uur.

Parking Cammerpoorte (Nationale straat 38)


Andere parkeermogelijkheden:

  • Parking Brabo (Kammenstraat 2)
  • Parking Groenplaats (Groenplaats)
  • Parking Lombardenvest (Lombardenvest 13)

Lage Emissie Zone

Antwerpen heeft een lage emissie-zone.

Met de auto naar BANKS? Check deze website slimnaarantwerpen.be voor bereikbaarheid en meer informatie over de LEZ om zo niet voor onaangename verrassing te komen staan.

Openbaar vervoer

Er zijn diverse mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Antwerpen te komen. Ook tijdens het verblijf kan je gebruik maken van het OV.

Voor specifieke vragen of assistentie kan je ook altijd terecht bij onze receptie.

Cookie-instellingen