Onze favoriete
plekken in de stad

BANKS ligt zó centraal, dat je de hele stad te voet kan ontdekken. De Vrijdagmarkt, de Groenplaats en de ModeNatie liggen om de hoek. Stap naar buiten en je staat midden in de hipste winkelbuurt van Antwerpen. De mix van exclusieve designershops, vintage winkeltjes, galerieën en kleine cafés is ronduit inspirerend voor elk seizoen een weekendje weg.


Elk lid van de Banks-familie heeft zijn of haar eigen tips voor het Antwerpen buiten de gebaande paden. Zoek je een restaurant dat in geen enkele reisgids staat, de perfecte plek voor een Belgisch biertje of een verrassend museum? Vraag het ons. We vinden niets leuker dan onze favoriete stukjes Antwerpen met je te delen.

Een wereld op wandelafstand

Bij BANKS is de inspiratie nooit ver zoek. In onze buurt kan je op één dag een tentoonstelling meepikken in een van de mooiste modemusea ter wereld, lunchen onder het wakend oog van tientallen heiligen, daarna de hemel voor vinyl-liefhebbers betreden, doorkuieren langs de vintage/antiekbuurt en tegen zonsondergang uitwaaien aan de oevers van de Schelde.

De sleutel van jouw kamer is ook jouw sleutel tot de stad

Elk lid van de Team BANKS heeft zo zijn eigen favorietjes, dus vraag ons zeker om wat insider-tips zodat we jouw verblijf nog unieker kunnen maken.

LOCATIE

We zien je graag in AntwerpenHotel BANKS Antwerp

Steenhouwersvest 55,

2000 Antwerpen, België


Tel: + 32 (0) 3 23 24 002

hello@banksantwerpen.be

Cookie-instellingen