Thuiskomen
in het hartje van BANKS

Bij BANKS kan je gewoon jezelf zijn. Wij doen dat ook. Al bij het binnenkomen voel je de warme vibes van het Daytime Café en de Lazy Lounge: open en gezellige ruimtes die jij mag beschouwen als je persoonlijke woonkamer in de leukste buurt van Antwerpen. Hier begin je de dag met een heerlijk healthy ontbijt, kom je tussendoor tot rust in onze knusse stadstuin en sluit je af met een aperitief op kosten van het huis.


Bij BANKS verblijf je in het midden van alle mogelijke must-sees, maar blijf je toch weg van het typische massa-gevoel. Het zit 'm in de details en de kleine momenten, waarin BANKS het net wat persoonlijker en eigenzinniger aanpakt, zodat jij je helemaal thuis kan voelen.

banks-koffie-en-cava

We zien elkaar
bij het Aperitivo

Bij BANKS Antwerp ben je deel van de familie. En elke avond komt die hele familie gezellig samen voor een sfeervol onderonsje in onze Lazy Lounge of binnentuin. Tijdens dit populaire Aperitivo moment zijn wijn, bier, frisdrank en hapjes van het huis. Neem dus lekker waar je zin in hebt en geniet van elkaars gezelschap. Er zijn vast veel ervaringen en ontdekkingen uit de stad om met elkaar te delen. Wij zorgen wel voor de rest.


Wanneer

Dagelijks van 16:30 tot 20:00 uur


Waar

Daytime Café, Lazy Lounge of binnentuin

aperitivo-1
aperitivo-2
aperitivo-3
ontbijt-1
ontbijt-2
ontbijt-3
ontbijt-4

Jouw favoriete
ontbijt staat klaar


BANKS Antwerp biedt een heerlijke ervaring van begin tot einde verblijf, inclusief een vers ontbijt om bij check-in al naar uit te kijken. Elke ochtend verwelkomen wij onze gasten in de lichte en stijlvolle ontbijtruimte op de begane grond van het hotel. Buiten zie je de stad ontwaken en binnen is de ambiance gezellig maar ook intiem. De perfecte plek om een dag in de stad relaxed te beginnen.


De geur van knapperige croissants en versgebakken brood is niet te missen. Voor de liefhebber is er ook een uitgebreide selectie van vers fruit, yoghurt en ontbijtgranen. Daarnaast worden er ook verschillende sappen, koffie en thee aangeboden om de ochtendenergie een goede boost te geven.

banks-antwerp-hotel-antwerpen-home-4-grid-2-hr
banks-antwerp-hotel-antwerpen-concept-cava-icon-v2
banks-antwerp-hotel-antwerpen-concept-4-grid-4-v3
banks-antwerp-hotel-antwerpen-home-4-grid-7-hr
Cookie-instellingen